B-Logic

Select language:

Ai o afacere mică şi ai probleme cu programările clienţilor? Avem soluţia potrivită - B-Logic CRM pentru firme mici!

Sistemele BPM (Business Process Management) atrag din ce în ce mai des atenţia companiilor din piaţa românească. Ideea unui control şi a unei automatizări asupra activităţilor pe care le desfăşoară angajaţii nu doar contribuie la tendinţa de optimizare a resurselor, dar creează transparenţa şi controlul de care are nevoie o companie de succes.

Trecerea la o soluţie software Cloud vă scuteşte nu doar de griji, ci şi de costuri. Odată cu virtualizarea aplicaţiilor desktop din companie, se consuma mult mai puţine resurse logistice şi de energie. Dar este vorba doar de reducerea costurilor?

Deşi ambele sisteme - CRM şi ERP - sunt instrumente software ce permit partajarea informaţiei între toţi angajaţii/sucursalele companiei, scopul fiecăruia este diferit.

CRM are ca obiectiv maximizarea vânzărilor.

ERP are ca obiectiv reducerea costurilor.

Cum funcţionează acestea, mai exact?

În mediul online circulă păreri împărţite despre implementarea unui sistem ERP. Unii consideră că este un instrument care uşurează munca şi reduce costurile, alţii îl văd doar că pe o unealtă de control asupra angajaţilor. Dar care sunt cele mai frecvente mituri eronate despre sistemele ERP? Vom discuta în cele ce urmează:

Informatii

Informatii

B-Logic este o companie privată înfiinţată în anul 2003 cu capital integral românesc. Suntem specializaţi în dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii software: soluţii ERP, CRM, Business Process Management  şi E-collaboration personalizate pentru fiecare...
Resurse

Resurse

  Cu B-Logic CRM şi ERP , AUDIONOVA şi-a optimizat fluxurile informaţionale şi de documente între filiale răspândite pe tot teritoriul României, sediul central şi CAS Judeţene. B-Logic ERP la GRANGE EE a permis gestiunea mult maieficientă a...

Our latest projects:

ERP pentru distributie
CRM pentru servicii
ERP pentru productie
CRM pentru cabinete medicale
CRM pentru cabinete medicale si stomatologice

B-Logic ERP Start
B-Logic ERP Profesional
B-Logic CRM
B-Logic Business Process
B-Logic Business ProcessManagement
B-Logic Business Intelligence

Suport online
Raportati o problema
Intrebari frecvente

Documentatie
Video

Despre noi
Portofoliu
Blog
Contact