B-Logic

Select language:

Implementarea B-Logic ERP la PROFINOX a permis gestiunea mult mai eficientă a stocului, aprovizionării şi producţiei. Resursele umane şi financiare necesare planificării şi controlului activităţilor au fost reduse considerabil odată  cu automatizarea proceselor. 

PROFINOX este unul din cei mai mari producători de structuri metalice şi instalaţii din oţel inoxidabil. Cu o echipă formată din specialişti cu o experienţă de peste 15 ani în prelucrarea oţelului, PROFINOX furnizează soluţii  profesionale de proiectare şi consultanţa la standarde de înaltă calitate încă din anul 2005.
Implementarea B-Logic ERP la PROFINOX a permis gestiunea mult mai eficientă a stocului, aprovizionării şi producţiei. Resursele umane şi financiare necesare planificării şi controlului activităţilor au fost reduse considerabil odată cu automatizarea proceselor.

Situație inițială
Odată cu creşterea numărului de comenzi şi a diversificării proceselor de producţie, PROFINOX avea nevoie de un sistem de managament integrat al întregii activităţi. Procesarea şi introducerea manuală a datelor implica resurse considerabile - atât umane, cât şi de timp, nemailuând în calcul întârzilerile şi incidenţa erorilor umane. În situaţia iniţială, gestiunea stocului, aprovizionării şi producţiei se făceau prin aplicaţii operate independent, fapt care genera întârzieri, costuri ridicate şi dificultăţi în previzionarea mişcărilor de stoc. Era necesară astfel implementarea unei soluţii de optimizare în managementul proceselor, adaptată nevoilor PROFINOX.
Obiective
Automatizarea proceselor de gestiune a stocului, comenzilor şi aprovizionării;
Simplificarea şi standardizarea operaţiunilor, precum şi eliminarea procesării manuale a informaţiilor;
Eliminarea "timpilor morţi" în producţie prin posibilitatea de previzionare a stocului;
Optimizarea costurilor prin introducerea unui sistem integrat de gestiune a proceselor, vizualizare în timp real şi  planificare a activităţilor.
Tehnologii
B-Logic ERP.
Soluție
Introducerea sistemului B-Logic ERP la PROFINOX a însemnat fluidizarea, controlul şi planificarea tuturor proceselor, de la aprovizionare, la producţie şi livrarea comenzilor. Odată cu implementarea sistemului de management ERP ca aplicaţie unitară, am redus costurile generate de aplicaţiile independent şi resursele umane alocate procesării manuale a datelor.
Beneficii
Introducerea soluţiei noastre la PROFINOX :
A optimizat costurile prin standardizarea operaţiunilor şi actualizarea în timp real a informaţiilor;
A redus volumul de muncă prin automatizarea proceselor de gestiune a producţiei, comenzilor şi mişcărilor de stoc;
A permis aprovizionarea mult mai rapidă şi eficientă în raport cu situaţia stocului şi comenzilor din perioada imediat următoare;
A îmbunătăţit fluxul de muncă al angajaţilor pe diverse linii de producţie prin planificarea şi alocarea raportului optim de resurse pe fiecare activitate.

Deschide în PDF 

Informatii

Informatii

B-Logic este o companie privată înfiinţată în anul 2003 cu capital integral românesc. Suntem specializaţi în dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii software: soluţii ERP, CRM, Business Process Management  şi E-collaboration personalizate pentru fiecare...
Resurse

Resurse

  Cu B-Logic CRM şi ERP , AUDIONOVA şi-a optimizat fluxurile informaţionale şi de documente între filiale răspândite pe tot teritoriul României, sediul central şi CAS Judeţene. B-Logic ERP la GRANGE EE a permis gestiunea mult maieficientă a...

Our latest projects:

ERP pentru distributie
CRM pentru servicii
ERP pentru productie
CRM pentru cabinete medicale
CRM pentru cabinete medicale si stomatologice

B-Logic ERP Start
B-Logic ERP Profesional
B-Logic CRM
B-Logic Business Process
B-Logic Business ProcessManagement
B-Logic Business Intelligence

Suport online
Raportati o problema
Intrebari frecvente

Documentatie
Video

Despre noi
Portofoliu
Blog
Contact